2013. augusztus 8., csütörtök

2013.08.08./2.

Van ám még hírem. Maja szobatisztaság ügyben ismét kezd stabillá válni, már csak azt kell kitalálnom, hogy fogom rászoktatni az itthoni bugyihasználatra. Oké most meleg van és itthon vagyunk nudizhat de jön az ősz. Legalábbis nekem azt ígérték.
Két hete nem hajlandó éjszakára pelust húzni, valósággal birkózni kell vele és amint egyedül maradt a szobába lecincálta. Viszont reggelre pisis lepedőben ébredt. De az van, hogy eluntam az esti cirkuszt. Nincs pelus éjszakára, beraktam helyette a bilit a szobába és megbeszéltük, hogy éjjel bemegyek és pisil egyet aztán alszik tovább. Egyenlőre jó a mérleg, akkor is szárazon ébredt amikor az éjszakai pisiltetés nem volt sikeres.

Ádám készül az iskolára, már van táskája, tolltartója, tornazsákja, csomagoló papír és vignetta természetesen amiből lehet McQueenes de legalábbis autós.
Miki is nagyon iskolába akar menni és mindenből válogat ő is.

A tévén gondolkodtam még. Több cikkbe is botlottam ami azt ecseteli nyáron milyen sok gyerek ül a tévé előtt. Na ez az a probléma amit nehezen tudok átérezni. Nálunk egész nap megy a tévé de ha összesen 20 percet ülnek előtte (2-3 perces szakaszokban) akkor sokat mondok. Pedig higgyétek el a seggem csapkodnám a földhöz örömömben ha legalább 20 percet egyhuzamban valami értelmes mese nézésével töltenének. Általában elindítanak valami lemezt aztán legkésőbb 5 perc múlva már egymást nyúzzák valahol egész máshol. Nem, nem szedem ki a lemezt mert akkor újabbat raknak be és újabbat, inkább hagyom menni az elsőt és csendben gyűlölöm Kisvakondot, Menő manót, Zénót, Elmót és a kétbalkezeseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése